Evimde eski müzik setimden kalan 2 adet 50 wat Technics hoperlör var.Bu 2 hoperlörü gitar çalarken kullanmak istiyorum.Ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım henüz.Herhangi bir müzik setine bağladıktan sonra müzik setine gitarla giriş yaparak denedim deneyenelerde bilir düşük bir ses geliyor.İşe yaramıyor anlayacağınız.Nasıl değerlendirebilirim bunları?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2 adet 50wat hoperlörümü değerlendirmek
Collapse
X
-
Mehaba
Deneme bile kardeşim patlatırsın sen iyisi onları bi kabin yaptırt marangoza akustiği artar.Güç dersen evdeki ses sistemi yetmiyorsa gitar amfin varsa çevirici yardımıyla bağlayabilirsin.pxguard isimli üyeden alıntı Mesajı gösterDirek güç kaynağı ve jak girişlerini yaparak kullanma şansım olamaz mı?
Yorum
-
bence hiç uğraşma git adam gibi bir amfi al. gitardan soğumak istemiyorsan tabi. ama illa da ben bunları kullanıcam diyorsan elektronikçi bi arkadaşından yardım al, almassan hoparlörleri eline alırsın
çünkü 30-50 watt çıkış verebilecek bi amfi yapman gerek. güçkaynağını hoparlöre takarsan booom
Yorum
-
Ben nededim aylar önce hemde biraz oku konuyulevent1132 isimli üyeden alıntı Mesajı göstergitarın çıkışıyla ses sisteminin girişi arasında bi çevirici bul (ben genelde elekt ronıkçılerden temin ederm 2-3 lira en fazla)
ses kalıtesi cok iyi ben herrhangi gi bi kısa devre falan olacagınıda sanmıorum
banlanmış üyeliğimin mesajına bak yukarda.Çeviri hakkında yani.
Üzerinden aylar geçmiş arkadaş 100wlık amfi bile almış.
Yorum
-
Tamam zaten ben daha önceden yanıt yazmışım ama arkadaşın benim verdiğim öneriyi aylar sonra mesajımı hiçe sayarak yazması hoşuma gitmedi.pxguard isimli üyeden alıntı Mesajı gösterZaten amfim vardı bu soruyu sorduğum zamanda.Ben sadece değerlendirmek istedim kullanmıyordum.Bir arkadaşıma verdim o uğraşıyordu sanırım daha değerlendirmedi ama deneyecekti.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum