Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2 adet 50wat hoperlörümü değerlendirmek

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Lütiye 2 adet 50wat hoperlörümü değerlendirmek

Evimde eski müzik setimden kalan 2 adet 50 wat Technics hoperlör var.Bu 2 hoperlörü gitar çalarken kullanmak istiyorum.Ama nasıl kullanabileceğimi bulamadım henüz.Herhangi bir müzik setine bağladıktan sonra müzik setine gitarla giriş yaparak denedim deneyenelerde bilir düşük bir ses geliyor.İşe yaramıyor anlayacağınız.Nasıl değerlendirebilirim bunları?

Amfinin phone çıkışına bağlayabilirsin..

Yorum

Amfimin güç çıkışı 2 watt sanırım bağlarsam fazla ses alamam.Ayrıca hoperlörlerin bir girişi yok tamamen kablo şeklindeler.Başka napabilirim...

Yorum

O güçte bir amfi yapabilir veya yaptırabilirsin.Tutorial bölümüne bakarsan faydalı bilgiler vardır

Yorum

**** baştan bi dizayn olarak amfi yapabilirsin sitede böyle bir konu var galiba

Yorum

Direk güç kaynağı ve jak girişlerini yaparak kullanma şansım olamaz mı?

Yorum

Mehaba

pxguard isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Direk güç kaynağı ve jak girişlerini yaparak kullanma şansım olamaz mı?
              Deneme bile kardeşim patlatırsın sen iyisi onları bi kabin yaptırt marangoza akustiği artar.Güç dersen evdeki ses sistemi yetmiyorsa gitar amfin varsa çevirici yardımıyla bağlayabilirsin.

Yorum

Gitarın çıkışı ile Müzik setinin girişi arasına Pedal veya Preamplifikatör bağlarsan sorun çözülür.
                Kolay gelsin...

Yorum

bence hiç uğraşma git adam gibi bir amfi al. gitardan soğumak istemiyorsan tabi. ama illa da ben bunları kullanıcam diyorsan elektronikçi bi arkadaşından yardım al, almassan hoparlörleri eline alırsın çünkü 30-50 watt çıkış verebilecek bi amfi yapman gerek. güçkaynağını hoparlöre takarsan booom

Yorum

gitarın çıkışıyla ses sisteminin girişi arasında bi çevirici bul (ben genelde elekt ronıkçılerden temin ederm 2-3 lira en fazla)
                    ses kalıtesi cok iyi ben herrhangi gi bi kısa devre falan olacagınıda sanmıorum

Yorum

levent1132 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      gitarın çıkışıyla ses sisteminin girişi arasında bi çevirici bul (ben genelde elekt ronıkçılerden temin ederm 2-3 lira en fazla)
                      ses kalıtesi cok iyi ben herrhangi gi bi kısa devre falan olacagınıda sanmıorum
                      Ben nededim aylar önce hemde biraz oku konuyu banlanmış üyeliğimin mesajına bak yukarda.Çeviri hakkında yani.

Üzerinden aylar geçmiş arkadaş 100wlık amfi bile almış.

Yorum

Zaten amfim vardı bu soruyu sorduğum zamanda.Ben sadece değerlendirmek istedim kullanmıyordum.Bir arkadaşıma verdim o uğraşıyordu sanırım daha değerlendirmedi ama deneyecekti.

Yorum

pxguard isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Zaten amfim vardı bu soruyu sorduğum zamanda.Ben sadece değerlendirmek istedim kullanmıyordum.Bir arkadaşıma verdim o uğraşıyordu sanırım daha değerlendirmedi ama deneyecekti.
                          Tamam zaten ben daha önceden yanıt yazmışım ama arkadaşın benim verdiğim öneriyi aylar sonra mesajımı hiçe sayarak yazması hoşuma gitmedi.

Yorum

2*70watt gücündeki anfi işini görür bu konuda sana yardımcı olabilirim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                            Initializing Tabs & loading Content...
                            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                            X